♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, August 16, 2013

High five for Friday!

It's Friday!

Woooo hooo... another week is marked off my calendar! The school holidays is almost over kids!

Oh... Semalam enche Neezam cuti bawak Niesreena dan Naufal ke Kid'z Paradize @ The Mines. Final outing sebelum sekolah bermula. Seronok tengok Niesreena dan Naufal main-main kat sana. Nampak cam best jer.

Uiikkksss... ayah budak pun over excited nampakkkkkk!!!

Ni kes masa kecik-kecik tak dapat... tu yang jadi macam ni... hahahaha...

Nak jugakkk!!!

Hmmm... aku tak dapat join the Khairuns semalam sebab urusan kerja. Kat office pun ada jamuan hari raya... So, diorang gi happy-happy, aku ngap ngap ngap...

Jamuan raya kitorang kali ni tak gi ke hotel macam tahun-tahun lepas. Kitorang celebrate secara bersederhana jer kat office. Mungkin dah habis budget sebab bawak kitorang gi Phuket last year kot. Atau budget untuk overseas trip lagi akan datang kot. Hahaha... beranganlah Julie!!!

Apapun... celebrate kat office pun best apa. Happening! The best part, semua non-muslim colleagues turut pakai pakaian tradisional orang Melayu. Sporting dan supportive!

Yup! Kitorang satu office memang suka sangat bergambar. Yang tak suka pun kena paksa jadi model gaks! Hahahahha...

Berakhirnya minggu ni... berakhirnya cuti sekolah...

Esok plan jalan-jalan raya. Ahad, prepare untuk bebudak naik sekolah! Chaiyok!

Hope everyone has a fabulous weekend!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top