♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, August 25, 2013

Day 2 | Treasure Hunt & Water Park

Bersiap sedia untuk bertempur!!!!!

**** lah sangatttttt.... ****

Hahaha...

Sebenarnya tentatif hari ni ada Treasure Hunt. So, kenalah semangat sikit banyak!

Dah lama tak bersukan... Tetiba semalam naik bukit dan hari ni nak berlari-larian pulak.

Terkejut otot semua!

Actually, ni first time aku join tressure hunt ni. Exitedlah tapi penat kemain. Lari sana, lari sini, buat itu, buat ini. Addooiiiii... nasib baik tak pengsan jer! Huhuhu...

Last sekali... sumer basah! Huhu...

Team kitorang tak menang pun walaupun at first kitoranglah yang lead. Mungkin ada silap taktik sikit. Hmmm... tak per... tak der rezeki...

Yang penting

KITER ENJOY!

Tamat jer tressure hunt, kitorang gi Water Park.

Sebenarnya aku tak dapat bayang cam ner lah gi water park tak bawak anak-anak ek? Sebab, biasanya, kalau gi water park, mesti ada Niesreena dan Naufal. Aku biasanya duduk kat tepi-tepi kolam... pastu dok berendam jap... perhatikan Niesreena dan Naufal main... kekadang enche Neezam tarik naik slide...

Tapi bila dah tak der anak-anak ni, cam ner? Kena main airlah yer?

Orang kata, memasing

LEPAS KELAKU!

Huhuhu... semua slide kat situ aku naik!

Ada yang best! Dan ada jugak yang seram!

Banyak gambar... tapi sumer basah... nanti banjir plak kat sini. Huhuhu... So, cukuplah apa yang ada ni yer...

Pendapat aku, Gambang Water Park ni, biasa-biasa jer lah. Slides dia agak best, tapi nak naik sambil angkat pelampung besar tu memang rasa nak pengsan lah. Kemain banyak tangga!

Pastu slides dia tak centralized. Bersepah dan tak banyak tempat yang boleh nak lepak sementara nak tunggu orang turun slide.

Anyway... I really enjoyed the day... banyak pengalaman baru... Mungkin next time bleh bawah my Khairuns ke sini plak! Insya Allah...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top