♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, June 28, 2013

Luaskan kuasamu!!!

Chop! Chop!

Saya bukan orang Johor... Saya orang Kuala Lumpur... Tapi saya sayang orang Johor yang sorang tu... Sayang sangat! Hehehehhe...

So, dah tentulah kena sokong JDT untuk final Piala FA esok kan?!

So, malam ni, Insya Allah nak berangkat balik ke Segamat. Nak menyokong pasukan JDT di negeri darul takzim yang tercinta katanya. Harap-harap JDT menang. Mesti meriah satu Segamat! Satu Johor! Atau jugak satu Malaysia!

Esoknya tu, hari Ahad, menang atau kalah, tetap kena celebrate! Sebab birthday aku!

Hehehhehe...

Suka... Suka...

So, untuk pemain-pemain JDT dan penyokong-penyokong JDT expecially enche Neezam dan family in law serta Fahrin Ahmad *** hahaha... tetiba...***, lagu semangat ni khas untuk korang!

Luaskan kuasamu!!!!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top