♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, June 30, 2013

3 | Puluh | 3

Alhamdulillah... Hari ni usia menginjak setahun lagi...

Alhamdulillah... bersyukur dengan nikmat dan rahmat yang Allah berikan sepanjang 33 tahun hidup ni.

Rezeki hari ni, mak mertua blanja makan besar kat Umbai, Melaka! Tak der kek hari ni, cuma ada ketam, sotong, kerang, lala, ikan dan macam-macam lagi! Sumernyer yummilious!

Thanks, Mak! \(^^)/

Gambar birthday mama tak der.... sebab birthday mama sangat sememeh hari ini. ;p

Thanks abang for the present... Love you so much!

Terima kasih Niesreena & Naufal untuk surprise awal pagi tadi! Sayang korang ketat-ketat!

Thanks mak atas ucapan, ingatan dan doa. Muah! Muah! Love you! Love you!

Adik-adik dan family serta kawan-kawan; terima kasih atas ucapan dan doa. Tak sempat lagi nak reply kat fb.

Terima kasih!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top