♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, May 7, 2013

New bundle of joy!

Alhamdulillah... akhirnya malam semalam, 6hb May 2013, adik iparku selamat melahirkan seorang baby boy yang sangat comel!

Comelkan?! Geramnya!!! Tak sabar nak jumpa!

Congrats to the proud parents; Jaja and Joy!

Alhamdulillah, baby keluar senang jer. Lepas solat isya' diorang gerak ke HKL dan dalam pukul 11.30 malam baby selamat keluar. Berat baby 3.01 kg. :)

Nama... Haz....... tak official lagi... So, tak nak announce dulu. Tunggu...

Comel sangat... Ni yang tak sabar nak jumpa ni... Naufal, Niesreena dan uncle Neezam pun tak sabar nak jumpa baby...

Mode: teruja!


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top