♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, May 30, 2013

Happy sweet 62 abah!

28 Mei 2013

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Special mission!

Hehehehe...

@ Mek Tomyam, Jalan Raja Laut, Kuala Lumpur

By

Us!

Poyolah sangat kan...

Actually 28 Mei yang lepas adalah hari istimewa abah. He turns 62 years young! So, kitorang adik beradik blanja makan besar sikit.

Tak der yang istimewa sangat pun, sebab abah awal-awal lagi dah tolak yang special-special ni. Hahahah... Abah kata, kiter makan simple-simple jer...

Well, as you wished...

Hmmmm... tapi yang sebenarnya, masa hari jadi abah 2 tahun lepas, kitorang celebrate kat tempat special sikit. Nice western restaurant lah kan. Pastu masa nak wat surprise dengan kek ngan lagu bagai, abah ala-ala segan tersipu-sipu bila semua tetamu tengok kat arah kitorang. Dah lah dengan lilin terang-terang bentuk '60' atas kek. Hehehe.. Terkezut abah!

So, kali ni kitorang bersederhana ajer lah... Tunggulah masuk '70' tahun nanti, kitorang wat surprise lagi yer... Hehehe...

Masa makan malam ni jugak, first time baby Haziq keluar rumah. Nyenyak jer dia tidur sepanjang makan malam kitorang tu. Good boy!

Semua anak-anak, menantu-menantu dan cucu-cucu abah emak ada malam tu. Enche Neezam jer tak der kerana tugas untuk negara.

Oooooppppsss... tapi mana buleh tak der surprise kan... wajib tu!

Kitorang adik-beradik hadiahkan abah jam tangan. Jam tangan 'orang muda' kata mak. Hehehhe... Barulah stylo sikit kan, abah... Hope you like it!

Abah,

Happy 62 Birthday!

Semoga dipanjangkan usia, diberikan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan nampak muda selalu!

Kitorang sayaaaannnggg sangat kat abah!

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top