♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, April 27, 2013

Naufal; 4 tahun lah!

27th April 2013. Hari ni genap usia Naufal 4 tahun. Rasa cepatnya masa berlalu... My baby is turn 4!

Tahun ni first time nak sambut birthday Naufal kat KL dengan wan dan atok abah, uncle and auntie J, maksu dan paksu. Excited betul!

Hahaha... kecoh betul! Akulah tu!

Candies dari maksu dan paksu. Suka Naufal bila tengok gula banyak-banyak khas untuk dia. Malam tu jugak nak bagi habis. Haiiissshhhh...

Uncle Joy dan auntie Jaja, hadiahkan jersey bola. Naufal suka giler. Naufal memang suka sangat baju bola. Tak kesahlah team mana pun. Hehe...

My sweet little boy!

Semoga menjadi anak yang soleh, membesar dengan sihat dan bijak. Sentiasa di bawah lindungan Allah swt. Mama dan ayah sentiasa mendoakan Naufal yang terbaik! Sayanggggg sangat kat Naufal!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top