♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, February 15, 2013

Usique Usique

Hari Rabu yang lepas boss bagi bonus cuti. Best! Best! So, semalam baru naik kerja semula. Check email, tak sebanyak email kalau naik cuti-cuti lain. Kalau tak selalunya menimbun. Ye lah! Cuti raya cina, tapi semua bangsa dah tak der mood nak kerja. Holiday mood! Biasalah tu... 1 Malaysia! Huhuhuhu...

Alhamdulillah... semua kerja dapat catch up balik dalam 2 hari ni. Walaupun ada lagi yang masih bertangguh. Huhu... bila nak siap ni??? Kerja... mana pernah siap! Kan? Kan?

Kat office tak ramai lagi yang dah masuk bekerja. Tapi boss dah masuk. Dan kitorang dapat ini... lagi...

CNY ang pau & goodies! Thank you... Thank you...

Tunggu aidilfitri nanti, kitorang bawak ketupat dan lomang lah ye. :)

Hmmmm... tadi sempat jugak kacau sorang mamat ni kat fb dia. Dia agak kesedihan sebab jadual waktu semester depan dia tak 'cantek'. Cian... huhu...

Nakal betul bini dia kan??? Begitu jugak dengan sepupu dia... makcik pun ada... Hehehe...

Sorrylah sayang...

Semoga segala usikan boleh menceriakan hati yang duka itew... Duka ke? ;p

Eeee tapi masa aku jadi student dulu pun aku tak suka kelas Jumaat petang tau. Asal masuk hari Jumaat jer, kepala hotak dah pikir nak balik rumah. Mulalah tak fokus dalam kelas. Hari balik semula ke UTM JB kalau hari Isnin kelas start tengahari, haaa... pagi Isnin baru tolak dari KL. Pastu mulalah bergegas ke kelas! Dasat betul! - Pengalaman menimba ilmu di rantau orang...

Oooooo... tapi lepas kenal dengan enche Neezam, barulah tak sebuk nak balik rumah sangat! ;p Oooopppssss!

Kepada semua students yang ada kelas awal pagi hari Isnin dan lewat petang hari Jumaat, sila jangan ponteng kelas yer. Sesungguhnya dalam mencari ilmu ni memerlukan kesabaran, keredhaan dan pengorbanan. :)

Kalau rasa kesian kat diri sendiri sebab kena study sampai petang, cubalah kesian kat lecturer yang bertungkus lumus menyampaikan ilmu tak kira pagi petang siang malam. Sampai tak menentu fikiran mereka... Tak caya.. tengok ni???

Pakai selipar pun boleh tak perasan sebelah lain sebelah lain... Banyak sangat pikir... Huhuhu... Habis cancel plan kitorang nak menyinggah-nyinggah selepas itu... Selipar punya pasal! Huhuhu...

Ok! Back to work! And the bebels to be continued...

3 comments :

Anonymous said...

Love tu sempena valentine semalam kot.

*juliet le sweetheart said...

Entahlah... Tapi saya tak sambut pun. :)

Saya student Dr Km Noor said...

Lawaklah. Tak perasan ke selipar tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top