♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, September 30, 2012

Wii time!

Biasanya setiap hujung minggu kitorang memang jaraaaaannnnggg sangat lekat kat rumah. Ada jer plan berjalan-jalan; balik KL, balik Segamat, gi lepak rumah adik-adik, gi cuci mata **& cuci duit** (^^)v

Tapi minggu ni dapat lepak kat rumah sendiri... Nikmat rasanya... Lebih-lebih lagi enche Neezam pun ada berhujung minggu kat rumah. Kesian enche Neezam. Banyak sangat komitmen pada kerja... Hujung minggu pun kerja... Read KERJA tau... Bukan komitmen pada Neelofa atau yang sewaktu dengannya... Huhu...

Tapi sebenarnya, duduk rumah di hujung minggu ni lagi penat tau. Akulah... tak tau lah korang... Mana tak nyer... Buat kerja rumah dari celik mata, sampailah kepala letak atas katil, kerja tak siap-siap! Mengemas, memasak, membasuh, uruskan kain baju... Adoi! Penat! Enche Neezam plak cuci luar dan dalam 3 bijik kereta! Tq sayang... Berkilat kereta I :)

Anak-anak pulak... exercise! Jangan kacau mama dan ayah ok! Mama dan ayah kacau korang, tak per... Huhu...

Naufal & Niesreena main tennis tau. Jangan tak cayer... Huhu... Selalunyer, Niesreenalah yang menang. Niesreena pandai main tennis.

Penuh gayaaaaaalah sangat!

Boxing plak! Jangan boxing betul-betul sudahlah yer anak-anakku...

Ayah vs Naufal @ bowling!

Strike!

Naufal hebat main bowling tapi of course lah tak boleh beat ayah! :)

posted from Bloggeroid

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top