♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, October 21, 2012

Family Day FKP USIM | Day 3 | Balik!

Hari terakhir kat Teluk Batik. Pagi-pagi lagi Niesreena dan Naufal dah bangun sebab nak gi serang swimming pool. Maklumlah hari ni nak balik. So, nak mandi swimming pool puas-puas katanya... Haaa... dari pukul 8.30 pagi sampai pukul 10.30 pagi dok berendam. Puas sangatlah tu...

Naufal memang nampak enjoy. Enjoy sangat! Niesreena suam-suam kuku jer sebab masih demam... Sian anak mama...

Lepas lunch kitorang bertolak balik tapi sempat lagi singgah shopping kat Lumut. Bawak balik ole-ole untuk family dan kengkawan.

Overall percutian kali ni boleh kata.... hmmmmm... biasa jer lah... Instead of hotel yang kureng... Yang lain semua ok, makan kat hotel ni pun not bad. Bbq dia best jugak! Cuma location dia agak jauh dari pantai dan interior dia memang low habis lah. Tak macam yang dia tunjuk dalam website dia.

Tapi yang penting dapat kenal-kenal dengan family dan colleagues enche Neezam. Naufal siap dapat 'auntie' lagi. Kemain anak jantan mama ni. Kecik-kecik lagi dah pandai. Siap jalan nak berpimpin tangan dengan 'auntie'. Pantai tu pilih 'auntie' berstatus Miss...Huhuhu...

Last year family day kat Ayer Keroh, Melaka. kali ni kat Teluk Batik, Lumut, Perak. Hmmmm... tahun depan agak-agak kat mana yer? Langkawi nak? ;p

Selamat tinggal Teluk Batik!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top