♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, September 15, 2012

Otomen Naufal

Sejak dua menjak ni Naufal minat sangat dengan Ultramen. Sikit-sikit otomen... Sikit-sikit otomen...

Astro ceria pun sekarang ni selalu sangat tayang dan ulang cerita otomen. Ultramen Mebius lah... Ultramen Zero lah... Ultramen Max lah... Apa yang best sangat cerita otomen ni pun tak tau lah.

Kejap-kejap ada raksaksa... Kang Ultramen datang... Lepas lampu kat dada Ultramen kelip-kelip dari biru ke merah sebab dah 3 minit lawan tapi raksaksa tak mati-mati gak. Haaiiissshhhh... Ehem... Aku pun dah terikut sekali bila diorang layan... Adoiiaiiii... ;p

Tapi... Ye lah kan... Budak-budak besar Naufal ni memang sukalah cerita-cerita macam ni. Lebih-lebih lagi budak lelaki...

Naufal, kalau tengok cerita otomen, memang nampak kusyuk bebenorlah! Bersungguh-sungguh sangat! Memang tak boleh kacau. Bila time otomen beraksi lawan dengan raksaksa (Naufal panggil semua raksaksa sebagai raksaksa gorgon) Naufal mesti berdiri! Dan beraksi sekali! Hmmm.. Kalau boleh Naufal nak masuk sekali dalam tv tu nak tolong otomen yang tengah berlawan tu... Huhu...

~Naufal tengah kushyuk ni! Jangan kacau!~

Bukan setakat tu ajer... Kalau bergambar pun sebuk nak buat aksi otomen... Haishhh... Sabar je lah...

~ Ooppsss... Aksi otomen tengah bersiram. Huhu...~

Haaa... Ni pulak antara otomen milik Naufal... Ehemmm... Sila ignore frame gambar yang separuh perfect tu yer... Itu angkara orang dalam gambar tersebut...

Sebenarnya aku memang seronok tengok bila Naufal tengah tengok cerita Ultramen ni. Memang muka dia kusyuk sangatlah! Hmmmm... Harap-harap masa belajar nanti pun kusyuk macam ni jugaklah yer sayang...

Naufal... Naufal...

posted from Bloggeroid

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top