♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Wednesday, July 11, 2012

Hari sukan taska Miftahul Ulum 2012

Hari ni hari sukan taska Niesreena. Aku memang teruja sangat nak pergi sebab nak tengok macam mana Niesreena bersukan dengan kawan-kawan dia.

Alhamdulillah... Team rambutan Niesreena menjadi pemenang Perak! Nombor 2! Oklah tuuu... Yang penting Niesreena enjoy and have fun!

Antara upacara hari sukan hari ni sudah tentulah didahului dengan upacara perbarisan. Niesreena pemengang sepanduk kumpulannya. Kumpulan Rambutan Merah! Lagu diorang... "Rambutan! Rambutan! Insya Allah boleh!" Inilah part yang diorang dok nyanyi dalam kereta setiap kali balik dari taska... ;p

Ada upacara senamrobik yang turut disertai oleh guru-guru dan ibu bapa yang sporting...

Berbagai acara sukan yang Niesreena sertai...

~ Acara lari dalam guni. Standardlah... kalau sukan bebudak tadika, mesti ada acara ni... ~

~ Ooopppsss... bola Niesreena jatuh! Cepat!!!~

~ Tarik bola dengan gelung ni bleh tahan susah gak rupanyer...~

~ Acara terowong keretapi... Tudung Niesreena tercabut sudah... ~

Dan acara kemuncak tentulah upacara penyampaian hadiah!

Selain Niesreena, ada sorang budak yang terlebih enjoy hari ni. Hmmmm... Siapa lagi kalau bukan budak ni...

Si Naufal!!!

Macam-macam gelagat budak-budak hari ni. Mostly diorang memang seronoklah. Tapi ada jugak yang menangis sebab kalah, sebab jatuh, sebab hilang mak bapak... Macam-macamlah bebudak ni...

Alhamdulillah walaupun cuaca agak tak menentu sepanjang program tadi, tapi segalanya berjalan dengan baik. Terima kasih dan tahniah kepada semua guru-guru yang telah bertungkus lumus menjayakan program hari ni!

And of course... Tahniah Niesreena! Mama proud of you sayang!

posted from Bloggeroid

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top