♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, August 5, 2011

Dakwah di tempat kerja by Enche Neezam

Assalamualaikum wbt kengkawan semua... Lama betul *juliet le sweetheart tak update blog yer... Sorry sangat...

Hari ni pun tak der nak cerita panjang. Just nak post tazkirah oleh my enche Neezam yang baru jer diupload ke laman web tempat enche Neezam bertugas.

Tazkiran enche Neezam mengenai "Dakwah di tempat kerja".

Jom tengok! Semoga kite mendapat serba sedikit manfaat darinya...

Hmmmm... bila tengok video ni... rasa gelak-gelak pun ada... Rasanya, orang yang kenal enche Neezam pun mesti nak gelak gak kan? Sebab enche Neezam ni bukanlah orang yang serius sangat orangnya; suka wat lawak & tak serius most of the time. Tetiba bercakap ala ostad plak kan... huhuhu... Tapi ye lah... time kena serius, mestilah serius kan? Bagi tazkirah tak kan nak gelak-gelak plak kan? ;p

Nway, enche Neezam, that is a very nice tazkirah. Thanks so much & so proud of you my dear...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top