♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, March 1, 2011

1st post from my new office!

Assalamualaikum semua!!!

Lamanya tak update kan? Mesti ramai yang rindu! Hehehehe... *perasan... perasaan!* ;p

Nway, pada yang tak tahu, *tapi rasanya ramai yang dah tahu, ye ke?* ;p, alhamdulillah sekarang ni aku dah dapat kerja baru. Insya Allah, kalau ada rezeki harap-harapnya dapatlah bekerja tetap kat sini.

Setakat ni, alhamdulillah, environment baru sangat ok. Kengkawan best, gaji pun ok, kerja pun tak lah sehingga aku tak termampu nak buat. Cuma lokasi jer jauh sikit dari rumah. Tapi yang penting... tak jem!

Sekarang ni aku tengah probation selama 3 bulan. Hari ni baru masuk minggu ketiga. Huhuhu...

Hmmmm... banyak cerita nak cerita... insya Allah aku akan selalu update blog mulai sekarang!

Insya Allah... kalau sempat... tak janji yer! :) Aku memang rinduuuuuu sangat nak berblog hari-hari!!!

5 comments :

=sz= said...

welcome back julie!
lama tak updet budak comei 2 orang tu...
ehehee

JUMEE ZAILA AHMAD said...

selamat ber'blog" semula julie....

*juliet le sweetheart said...

tq u all... :)

mas said...

tu la pasal...
kita memang suka sangat baca blog julie..
kena tengok ari2 samada julie dah update blog or not.
nak tau perkembangan si comey n cute reena n naufal

*juliet le sweetheart said...

insya allah mas... kalau ada masa dan peluang memang nak update setiap masa.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top