♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, March 2, 2010

Jom lekat!

Okies! Ni semua fridge magnet terbaru kitorang. Biasalah... kalau jalan mesti cari fm. Peti ais dah naik penuh dah. Dah sampai bawah! Bila dah sampai bawah, Niesreena dan Naufal pulak jadi tukang cabut jer. Habis diorang buat main. Pastu bersepah-sepah. Aku jugak yang jadi tukang kutip dan lekat balik kat fridge.

Fm-fm kitorang beli masa ke Phillip Island ari tu. Yang ini kitorang beli kat Phillip Island Wildlife Park. Sangat unik sebab bentuk dia anak patung kanggaroo.

Ini dibeli kat i center kat Phillip Island. Bentuk penguin; penguin jantan dan penguin betina. Beli sepasang. So, diorang tak lah bosan sangat terlekat kat fridge aku kan. Sekurang-kurangnya ada teman. Hehehhehehe...

Ni kat The Nobbies.

Dan yang ini pulak kat tempat penguin parade.

Yang ni enche Neezam beli masa diorang gi Eureka Skydeck tanpa aku.

Ni si comel yang suka sangat enterframe!

~"Mama... mama... Niena pulak!"~

4 comments :

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

u pun suka collect fridge magnet eek?

u know, lepas blk philip island aritu, miya dok ajuk2 camna penguin jalan..tergedek2 la dia..

*juliet le sweetheart said...

memang minat kumpul fm sejak datang sini sebab selalu berjalan kan. so selain gambar elok jugak kumpul fm sebagai kenangan. :)

mesti comel miya wat gaya penguin. Niesreena pun seronok sangat tengok penguin kat sana...

Nita said...

comellah baby kangaroo nih..save to my list!

*juliet le sweetheart said...

Bulan 6 ni nita nak gi phillip island kan, jangan lupa beli fm kanggaroo tu kat phillip island wild life park. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top