♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, January 23, 2010

Happy 3rd birthday, Adam Danish!

Hari ni kitorang ke Esteller bagi meraikan harijadi Adam Danish *hero Nita dan Zafiri* yang ke 3 tahun. Tak der lah wat party ke hapa... just makan-makan sambil potong kek. Riuh rendahlah jugak Esteller tu bila kitorang dok nyanyi lagu birthday. Hehehehehe...

Actually hari jadi Adam ni pada 15hb Januari yang lepas, tapi ntah camner 16hb tu baru mama Adam teringat yang semalam harijadi Adam. Huhuhu... lawaklah... Inilah gara-gara penat sebab menghabiskan hampir 2 minggu di Sydney dan Gold Coast. Hehehhehe... Tapi nasib baik mama dan abah ingat jugak, ye Adam? Dapatlah jugak kek birthday spiderman. :)

~Birthday Boy~

Happy 3rd birthday!



*juliet le sweetheart : tak pernah buat birthday party Niesreena. Insya Allah tahun depan ye sayang Niesreena...


5 comments :

Nita said...

Thanks Julie n Neezam sbb join the celebration..suke giler adam!

*juliet le sweetheart said...

No worries! And thanx sebab ajak kitorang! :)

Tasha Wawa said...

eppy buzzday Adam!!! Auntie Tasha dan K. Wawa tak tau pun...takpe tadi auntie ada bagi ice-cream dan yogurts kannn...enjoy...nanti kete kesayangan kami dah baik, auntie cari 'satu' untuk Adam...

Su-e said...

besau dh anak teruna nita..

Nita said...

thanks Sha..
Sue- mama dia pun makin besau :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top