♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, June 2, 2009

Ke Northland & Brand Junction

Penat berjalan hari ni. Tapi bukan jauh pun. Dekat-dekat dengan rumah jer.

Memula kitorang ke Northland. Northland ni shopping complex antara yang terdekat dengan rumah lah. PIL tak beli barang pun. Just survey jer dulu.

Niesreena, kat sini suka naik benda pusing-pusing yang kena masuk duit tu. Siap mintak duit lagi kat aku. Sabar jer lah... Baby Naufal plak... tidur jer lah... Bagus dia, tak meragam.

Kendian, kitorang ke Brand Junction plak. Dapatlah barang sikit. Kat sini, barang-barangnyer agak murahlah. Banyak barang diskaun. Best! Best!

Besok plan nak ke city tapi bergantung kepada cuaca. Dua tiga hari ni nampak cam mendung jer. So, tunggu jer lah post besok yer. Tengok kitorang ke mana pulak! :)


*juliet le sweetheart : winter... siang dah semakin pendek...



2 comments :

lindahpadlee said...

Julie..your parents-in law muda lagi ah...hehehehehehehe..kim salam dengan depa..Maaf bebanyak aku n family tak dapat datang cukur jambul..nanti postlah kat sini yerkk... :D

*juliet le sweetheart said...

Insya Allah... tak per lah lindah, tak der rezeki nak datang. Bebila datang melbourne singgahlah rumah k! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top