♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, June 28, 2009

Barbeque Kg Vic

Hari ni kitorang dijemput ke bbq anjuran Kg Vic. So jumpa ramaaaaaaaiiii sangat Malaysian yang aku tak kenal. So dapatlah berkenalan dengan kengkawan baru. Selain kengkawan dari kg Vic, beberapa orang kengkawan dari Desa Bundoora pun ada jugak yang turut hadir.

Macam biasa, bila dah berkumpul macam ni the best part mestilah part makan. Hihihihi... seperti yang aku jangka, banyak sangat makanan malaysia yang ada; laksa, soto, mee goreng, nasi goreng, nasi tomato dan banyak lagi lah... sampai tak termakan... :)

Selain acara makan, ada jugak sukaneka untuk kanak-kanak dan ibubapa. Best! Semua sporting. Aku ingat nak join gak sukaneka. Tapi waktu tu lah pulak baby Naufal mintak nenen. ;p


Hmmmm... bila pulak warga desa Bundoora nak wat picnic ni? Tapi tunggu habis winterlah yer... Sekarang ni berpicnic... sejuuuuuuuukkkk.... ggggrrrrrrrrr...

Nway, terima kasih banyak kepada penduduk 'kampung Victoria' kerana sudi menjemput kitorang dari Desa Bundoora. Hmmmm... lain kali jemputlah lagi yer! ^_^



*juliet le sweetheart : tak sabar tunggu winter habis. Tak tahanlah sejuk!


2 comments :

ezra liza said...

Julie.. syokla baca awk yer story subuh2 ni.. hahhaha..
smpi terlena semula la marissa ni (mummy yer kusyuk mbaca!)
hahahhah.. keep up d good work! :)

*juliet le sweetheart said...

tq! tq! hehehehhe... :) mengalahkan orang wat thesis ek? ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top