♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, May 22, 2009

Baby oh baby

Semalam aku dan cakap ngan Fiza, "bila dah tau jantina baby, bagitau k". So, tadi aku dapat sms dari Fiza. Fiza dan Hamzah baru jer scan baby dalam kandungan tu dan alhamdulillah nampak anunyer. Hehehe... dan jatinanyer BOY!

Kehendak Allah yang maha besar, maha agung... Memang kebetulan sangat kena dengan hipotesis yang bebudak kat sini selalu kata -- warga desa Bundoora yang mengandung kat sini mesti akan dapat jantina baby sama dengan jantina siapa yang belajar kat sini. Memang tepat! Kebetulan sungguh!

Baby kak Tasha dan Aleh, Majda, yang lahir 1hb Januari yang lepas, girl; yang belajar kat sini, mamanya...

Baby Naufal, of course, boy; yang belajar kat sini, ayahnyer...

Baby Asra dan Wadi, insya Allah bakal lahir bulan 6 ni, girl; yang belajar, mamanyer...

Dan baby Fiza dan Hamzah, insya Allah, boy; yang belajar kat sini ayahnyer...

Selang selilah pulak ek... girl... boy... girl... boy... :)

Insya Allah, bakal menyusul @k@ baby akhir tahun di Desa Bundoora ni ialah baby kak Sel & abang Leman. Mungkinkah baby girl? Sebab yang belajar kat sini ibunya -- kalau kebetulan benar lagilah hipotesis itewwwww...


*juliet le sweetheart : bersyukur dah dapat sepasang :)



No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top