♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Wednesday, April 22, 2009

Last day at University Mews

Penatnya...

Dua hari berturut-turut berulang ke Uni Mews. Rumah lama kitorang tu dah kosong. Sumer barang dah selamat dipindahkan ke rumah baru. Dua hari ni kitorang bertungkus lumus untuk membersihkan rumah jer lah. Rumah ni tak lah kotor sangat pun, cuma perlu dibersihkan lagi sikit-sikit. Kitorang harap bila tuan rumah tengok rumah bersih, dia akan pulangkan full bond. Atau mungkin potong sikit jer untuk carpet cleaning. Hopefully...

Selepas siap membersihkan semua tiap ceruk rumah, kitorang pun pulangkan kunci pada office. Sedih gak rasanya walaupun tinggal cuma setahun jer kat sini. Kawan-kawan pun ramai. :( Kat sini jugaklah kitorang tengok macam-macam perkembangan Niesreena dalam masa setahun ni. Dari Niesreena tak sampai nak capai atas meja snooker tu, sampai dah boleh masukkan bola snooker dalam lubang dia dah. *Meja snooker kat comman room. Tempat ayah Niesreena selalu lepaking dengan kengkawan bujang dia* :) Banyak kenangan kat rumah ni. Sedihlah plak...

Sebelum meninggalkan Uni Mews, kitorang sempat tangkap gambar sikit-sikit sebagai kenangan terakhir...

Sayang kat rumah ni. Harap-harap rumah ni akan dapat tenant yang lebih baik akan datang. Bye bye rumah... We'll missing u... Huhuhu...



*juliet le sweetheart : Uni Mews settle... nak kemas rumah baru plak, dan jugak beg ke hospital... penatnyer mengemas!



No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top