♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, March 13, 2009

Sayonara

Hari ni, seorang lagi kawan kitorang back for good. Terkejut dan sedih gak bila dengar Dayang nak balik sebab semalam baru Dayang bagitau yang dia akan balik dan tinggalkan bumi Melbourne ni untuk selama-lamanyer... :( Terkilan sangat sebab tak sempat nak jumpa Dayang sebelum dia balik hari ni. Tapi sempat jugaklah call Dayang tadi.

Beberapa hari lepas ada terserempak dengan Dayang kat Bundoora Park, tapi aku dalam kereta dan sempat lambai jer.

Apa-apa pun, kepada Dayang, tahniah sebab berjaya menghabiskan pengajian awak kat sini. Tq for everything & wish you best of luck! Harap-harap kiter akan berjumpa lagi kat Malaysia nanti. Insya Allah...

~Tipah, Kak Fizoh, Dayang, Umie & aku; kenangan masa perlawanan badminton MASCA 2008 @ Melbourne University. Aku & Dayang pasangan beregu, dapat tempat ketiga... ~


*juliet le sweetheart : seronok bila dengar kengkawan dah habis belajar...


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top