♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, February 20, 2009

Sedapnya!

Sedap wooooo... Dah lama tak pekena ice cream ni... sedap giler! Lebih-lebih lagi bila makan masa cuaca tengah panas ni kan... Pergh!

Masa kat Malaysia hari tu ada gak jual ice cream Bulla ni kat Giant tapi mahal giler! Sampai 40 hengget. Terbantut selera jadinya. Kat sini, harga ice cream ni aud$4.99 jer. :) Boleh beli semua periasa yang ada! Hehehe...

Favourite aku ialah Bulla cookies & cream. Sedap... Bulla Rich Choc Chips pun sedap jugak. Aaahhhh... Boleh dikatakan sumer sedaplah. Hehhehe...



*juliet le sweetheart : nak cikit?



No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top