♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, May 17, 2008

Kenapa ek?

Kadang-kadang aku tak paham betul dengan perangai sesetengah orang ni tau.

Bila kite senyap. Orang akan kata kite sombonglah, assumed kite bzlah, so tak nak kacaulah konon sebab takut kite terganggu dan meluat dengan perangai orang yang kononnya sebuk nak tegur-tegur atau borak-borak dengan kiter. Tak kiralah samada face to face ke, call ke, sms ke, email ke, ym ke, apa-apalah teknologi berhubung yang ada sekarang ni.

Tapi bila kiter tegur diorang, diorang ni tak reti plak nak balas teguran kite. Tak kiralah samada face to face ke, call ke, sms ke, email ke, ym ke, apa-apalah teknologi berhubung yang ada sekarang ni.

Nyampah tol! Lantak ko lah!


*juliet le sweetheart : bukan susah pun nak jawab ym tu. Kalau dah bz sangat tak bleh nak jawab, offline lah woi! Jangan nak kata aku sombong plak!


1 comment :

Azwani said...

kak julie..
marah kt sape tu??
sabar2 ye..
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top