♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, October 12, 2007

Si comelku demam di pagi raya

Tahun ni giliran beraya bersama keluarga aku dan seperti setiap tahun keluarga aku akan balik ke kampung abah kat Tapah Road, Perak. Ni tahun pertama aku dan Neezam beraya bersama permata hati kitorang, Niesreena. Yang sedihnya, Niesreena demam sejak malam raya.

Suhu badan Niesreena agak tinggi. Kitorang bawak gi klinik dan doktor kata Niesreena demam biasa jer. Tapi aku dan Neezam risau sangat. Malam tu kitorang tak dapat tidur lena. Kitorang asik terjaga dan lap badan Niesreena dengan air sejuk dengan harapan suhu badan Niesreena akan turun.

Keesokan harinya tu hari raya. Badan Niesreena masih dedar lagi. Niesreena pun nampak macam tak bermaya jer tapi sempat jugak nak bergelak ketawa dan berkeletah.

Sayang anak mama...

~Kitorang di pagi raya~

~Niesreena di samping atuknya. Nampak ceria jer walaupun demam~

~Niesreena di samping wan Niesreena~

~Niesreena di samping mak su nyer~

Tapi alhamdulillah, petang tu suhu badan Niesreena kembali normal dan Niesreena sihat seperti sediakala.

2 comments :

MaLyN said...

ala ciannye dia...huhu

Mommy Sue said...

ala sian dia, niesreena dahbsr dah lain la muka tapi maintain cute , skang kat msialagi ke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top