♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, August 11, 2007

Taa...

Hari ni, akhirnya, kak Diana, our housemate, berpindah keluar. Aku ingatkan kitorang yang akan tinggalkan kak Diana sesorang tinggal kat rumah ni, rupa-rupanya dia yang pergi meninggalkan kitorang terlebih dahulu. Actually kak Diana berpindah ni pun tanpa dirancang. Secara tak sengaja, ada sorang hamba Allah ni offer rumah kat dia. Sewa murah dan lebih dekat dengan office dia.

So, tadi kitorang tolong kak Diana berpindah. Tolong angkat sikit-sikit barang dia ke rumah baru sebab kak Diana tak dapat cari kereta dan terpaksa naik tram jer. Teksi mungkin too costing sebab rumah baru kak Diana tu memang jauh dari rumah kitorang ni. Dapatlah jugak aku berkenalan dengan housemate baru kak Diana tadi sebab dia pun tolong kak Diana pindahkan barang. Berasal dari mana ntah aku tak hengat tapi dari tanah Arab lah dan dia dah dapat PR sini. Duduk kat bumi Australia ni hampir 13 tahun dan memang ‘Aussie’ giler lah. Agak menjengkelkan bagi aku. Huhuuhuhu… Maybe kak Diana boleh tahan dengan orang macam tu and hopefully she's really can!

Walau macam mana pun aku rasa housemate baru kak Diana tu walaupun menjengkelkan (bagi aku) tapi mungkin baik jugak orangnya. Kalau dia tak baik tak kan lah dia susah-susah nak tolong kak Diana pindah barang dengan naik tram pulak tu, 2 kali trip pulak tu. Ye tak? Baik tak? Hehehehhe…

Anyway, aku harap kak Diana bahagia dengan rumah dan housemate baru dia.

And hopefully we can still keep in touch.

Ok, taa…

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top