♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Wednesday, June 20, 2007

Niesreena new development

Sekarang Niesreena dah boleh duduk sendiri without any support. Seronok bila tengok Niesreena dah pandai duduk. Niesreena pun nampak gayanya suka duduk. Well, she likes to sit rather than lay down. Hehehehe...

Banyak lagi gambar-gambar terkini Niesreena kat fotopages aku. Jemputlah singgah!

6 comments :

aleeyamarissa said...

tomeynye die..xlame lg boleh bdiri plak ekk.. ;p

<< jeff >> said...

>> comel...

Kak Amy said...

comey klu bb time cam ni...like mines too.. :)

AriZal said...

oh anak sedaraku.... hehehehehhe... bulan 9 nih jumpe auntie kat m'sia sure niesreena dah pandai merangkak kan... muaaarrrgghhhhhhhhhh!!!!!!

Sue @ Mommy Lisya said...

Hi mama reena, so cute your doughter like mine, tapi mommy rasa lisya tua seminggu kut dgn reena, dia pun dah start berdiri tapi nak berdiri sendiri bleh, kelakar lak nak berdiri pun kene support ada ati nak berdiri sendiri, tapi mmg best tgk anaknya development

Zura said...

niesreena dah boleh duduk.....pasni dia akan merangkak ngan berdiri pulak....bila dah merangkak penat nak kutip dia....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top