♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, February 24, 2006

Papai…

Hai kengkawan dan pembaca blog aku yang setia. Muahahahahhahaha…

Kalau korang ada baca blog aku yang lepas-lepas, ada aku ceritakan yang beberapa kali hati aku ‘terkehel’ disebabkan asyik terpostponenyer plan honeymoon aku ngan Neezam disebabkan masalah-masalah yang tak dapat dielakkan. Dua kali postponed; first, sebab Kedah dilanda banjir teruksss; second, sebab Neezam ada urusan kerja kat Medan, Indonesia. Huhuhuuhuhuhu…. Insya Allah, kalau tak der aral lagi yang dok melintang, aku dan Neezam akan gi honeymoon minggu depan, kat Langkawi jersss lersss. Dah lebih dua bulan kitorang kahwin, baru nak gi honeymoon ek. Hhehehehehehe… No problem… Hmmmm… harap-harap hati aku tak ‘terkehel’ lagi…

So kengkawan, seminggu depan aku takkan online, mesti korang sumer rindukan aku tahap gaban nangis kan? Hehehehhehehehe….

Papai kengkawan sumer… Aku pergi dulu eh… Doakan aku dan Neezam selamat pergi dan selamat balik eh…

Chow chin chow…

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top