♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, February 21, 2006

Iris

Hello and gud day!

Hmmmm… Sebenarnyer tak tau nak post aper dalam blog dalam minggu ni. Sejak akhir-akhir ni aku rasa bosan dan malas nak buat aper-aper. Nak buat any posting dalam blog pun malas.

So, aku just nak post lirik lagu kegemaran aku (buat masa ni). Suka sangat lagu Iris nyanyian Awie. Well, i’m dedicated this lovely song for my dearest hubby. I love u so much!!!

Iris :: Awie

Kau masih ku cintai ….sungguh
Dari awal dulu hingga hari ini
Aku pasti seyakinnya pasti
Kau lah satu untuk ku

Kau masih Dewi hatiku….sungguh
Biar sejuta tahun hilang di hari
Usah gusar sayang usah ragu
Aku milikmu

Chorus *

Cintaku jika kau tanya pada bintang
Gemilauan sinar tak kan hilang
Akan aku sinari duniamu
Moga terpadam sangsi mu oh….

Cintaku jika kau lihat tingginya awan
Tak kan tercakar tinggi cintaku
Hanya hati ku tahu apa mahuku

Kan dunia ku pastinya milikmu
Hingga ke akhir hayatku

Kau masih ku cintai….sungguh
Dari hari pertama kau ku nikahi
Aku pasti seyakinnya pasti
Engkau milik ku..

1 comment :

Nurul Aini said...

kite pun suka sgt lagu nihh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top