♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Monday, December 5, 2005

Julie’s Bzest Week

This week will be my bzst week ever! Enam hari jer waktu untuk siapkan segala persiapan, segala urusan. Insya Allah minggu ni aku, emak dan kengkawan mak akan bertungkus lumus untuk siapkan dulang dan perhiasan hantaran.

Dalam minggu ni jugak aku perlu dapatkan rawatan muka, rambut dan mandi bunga. Dalam minggu ni jugak nak buat mehendi dan berinai.

Dalam minggu ni jugak nak buat final fitting ngan mak andam. Dalam minggu ni jugak nak siapkan itu. Dalam minggu ni jugak nak siapkan ini.

Waaaaaa…. tolooong! Kalut… kalut…

Tapi alhamdullillah, aku bersyukur sangat kepada Allah swt, sebab dalam kesibukkan menyiapkan segala persiapan, banyak jugak tangan-tangan yang membantu. Sekurang-kurangnya kurang jugaklah tekanan fizikal dan mental yang aku lalui sejak dua tiga minggu kebelakangan ni. Penat wooooo… Tido pun lewat jer… Tangan pun kematu buat kerja. Barulah aku tahu betapa sibuknya orang membuat persiapan perkahwinan. Tapi emak dan abah lah orang yang paling sibuk sekali, lebih sibuk daripada aku. Diorang banyak membantu dan bertungkus lumus untuk majlis perkahwinan aku ni. Aku terharu sangat! Sayang sangat kat diorang!

Neezam dah balik Segamat hari Sabtu lepas. Jeles aku ngan Neezam sebab cepat betul dia bercuti sedangkan aku masih ada tiga hari bekerja lagi. Sabar je lah… Aaarrrggghhhhhhhh… bosan! But the best part is our bosses sumer tak der sebab diorang gi LIMA Langkawi sepanjang minggu ni. So kitorang boleh enjoy tahap gaban! Muahahahahhahaha…

Enjoy!


No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top