♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, December 15, 2005

Cuti Lagi!

Dah dua hari ni aku datang kerja naik train komuter dari Nilai. Alhamdulillah, sumernyer ok. Tak lah susah sangat dan tak lah memenatkan. Perjalanan dari Nilai ke office aku ni cuma mengambil masa 1 jam jer. Setiap pagi Neezam hantar aku ke stesen komuter Nilai yang jauhnyer dalam 1 km dari rumah kitorang. Train pun senang nak dapat, once every 15 minutes. Ok lah tu.

Esok aku akan bercuti lagi untuk buat preparation majlis perkahwinan aku kat sebelah pihak Neezam plak. Insya Allah malam ni kalau tak der aral melintang kitorang akan bertolak balik ke Segamat. Ahad lepas, aku lega dah sebab majlis kat tempat aku dah selesai. Tapi hari ni dada aku bergelodak balik sebab majlis kat Segamat pulak. Waaaaa… takutnyerrrr…

Korang kalau ada kesempatan meh lah datang memeriahkan majlis kitorang kat Segamat. Alamat sila tengok dalam inlay kat bawah ni ok! Aku harap majlis kat Segamat ni pun dapat berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah. Harap-harap tak hujan.

Korang sumer doakanlah yer!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top