♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, August 30, 2003

SMZR1 SPM 1997 Gathering @ Vistana Hotel

31 Ogos 1997, setelah 6 tahun meninggalkan bangku sekolah, ni lah pertama kali kitorang berjaya buat gathering. Thanks to Lizawati and the gang kerana telah berjaya melaksanakan gathering ni. Biler nak wat lagi?

Seronok dapat berkumpul semula beramai-ramai. Ramai yang dah berubah. Dah nampak matured dah!

Tambah seronok lagi sebab abang Neezam ku sayang sanggup datang dari jauh untuk join gak gathering ni. Sajer jugak tu nak berkenalan dengan kengkawan aku. Hmmmmm... mungkin jugak Neezam takut ada orang ngorat aku kot. Ngeh ngeh ngeh... perasaan... perasaan... ;p Tapi seronoklah Neezam ada, so, dapatlah aku kenalkan Neezam kepada kengkawan sekolah aku... :)

Lagi gambar, sila klik sini. :)

Wednesday, May 14, 2003

Majlis berbuka puasa @ Renaissance Hotel

Hari ni Mr Boss, i mean BIG BOS, nak blanja kitorang berbuka puasa. Majlis berbuka puasa ni kat hotel Rennaissance Jalan Ampang. Makan memang best dan memang patut best sebab satu kepala RM80++ tuuuuu...

Nway... Tq Mr Boss! Tahun depan jangan lupa wat lagi k! ;p

~Kak Faizah, Kak Fatimah, Melur dan aku~

~Makan time!~

Sunday, April 20, 2003

My convocation @ UTM

Tak sempat nak scan lelain gambar masa graduation sebab tak guna camera digital. So, ni jer lah gambar yang sempat nak upload kat fotopages. Yang lain ada dalam album.

Masa ni aku graduate untuk Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer (Kepujian) major dalam kejuruteraan perisian, Neezam plak graduate untuk Masters HRD dan Joy untuk Diploma Kejuruteraan Awam.

*Ini bukan entry pertama aku yer... Post ni aku import daripada fotopages aku... sebab... klik kat sini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top